Ako maštate o tome da vas dominantna boginja uhvati i ponizi – na pravom ste mjestu! Lekcija o obožavanju domino dame koju ćete upravo pročitati sadrži sve važne elemente koji su vam potrebni. Ovo je priča koja će oslikati savršen odnos između Gospodarice i roba. Srž ove lekcije o ženskoj nadmoći je da vam pokaže kako da budete savršen rob. Započnimo.

Zanosna dominantna boginja.

Seksi plavuša obećala je naivnom tipu romantičnu striptiz večer. A svi znamo da muškarcima, kad su dominantna boginja milfnapaljeni, možeš prodati sve. Nešto što dominantna djevojka zna koristiti. Nakon prljave priče i šaputanja na uho, zaveden ljepotom mlade djevojke koja mu je obećala pokazati svoju tetoviranu guzu, nije dugo trebalo da ovog tipa dovede kući. Problem za njega je što nije svjestan da će biti iskorišten i zlostavljan za sebično seksualno zadovoljstvo zgodne ljubavnice.

Naivan kakav jest, imao je nešto sasvim drugo na umu. Ali zato je današnja lekcija kategorizirana kao lekcija služenja Boginji. Upravo će naučiti kako obožavati i ugađati dominantnoj ženi. Ali ne samo to, saznat će i da su stvari često potpuno drugačije nego što se na prvu čine. Planirana noć sa seksi djevojkom sada će se pretvoriti u jednu od onih večeri u kojima Dominatrix degradira svoje robove.

Nije on toliko naivan.

Nije da on ne zna za femdom (čuo je za žensku dominaciju na internetu). Ali večeras mu je to bila zadnja stvar na umu. Prvo što je Boginja učinila bilo je da povuče roba za kosu. Dok ga je polako vukla u željeni položaj, objasnila mu je da je ono što će se dogoditi ograničeno na odrasle. Pa od njega očekuje da se tako i ponaša. Svaki odnos gospodarica – rob ima svoja jednostavna pravila.

Svrha ovog odnosa je njezino vlastito zadovoljstvo. Nije važno što će tražiti od dečka, sub (rob) uvijek se mora ponašati na isti način. Nakon što je ovaj dečko konačno pristao na to i obećao da razumije, dominantna boginja ide na sljedeći korak.

Stopala i ponižavanje – dominatna boginja.

Čim se smjestila u najudobniji položaj, Domina je naredila robu da liže njezine seksi cipele na visoku petu. Ona ga pita: “Znaš li ti koliko one koštaju, idiote?” Takav fini komad ženske odjeće zaslužuje biti čist, uvijek. “Hajde, što čekaš? Očisti ih!” Tek kada ona bude sasvim sigurna da su cipele na štiklu dobro očišćene, tada on može dobiti novi zadatak.

Dok je na koljenima, nožni rob je podvrgnut fetišu dominacije. Jasno, Gospodaričine crne najlonske čarape izgledaju podjednako skupo kao i cipele pa je logičan zaključak polizati i njih. Dok se patetični tip pokušava pravilno nositi s obožavanjem stopala, ona mu pokazuje gdje da usredotoči svoje napore. Uglavnom, ona ga uči da joj stopala masira jezikom. Korisna vještina koja će mu trebati u budućnosti.

Osobni rob i analne igre.dominantna boginja femdom

Dok je bio u poziciji osobnog roba, potajno se nadao da će sljedeća faza obožavanja Boginje biti vrhunsko sjedenje na licu. Dok Domina uživa u njegovim pokretima jezikom, on je nekako uspio pogledati njezinu zadnjicu. S ekskluzivnom visokokvalitetnom tetovažom na desnoj stražnjici jednostavno je neodoljiva.

Ali bez dovoljno iskustva u obožavanju ženske guzice, nije vidio da ga dominantna boginja namjerno zadirkuje. Ono što on ne zna (barem ne još) je da danas neće biti obožavanja njezine guze. Kada femdom zna za čim rob žudi, jednostavno mu neće dopustiti da uživa u tome.

A sada finale – dominantna boginja.

Motivirana klasičnom željom za orgazmom, nastrana djevojka spustila je njegovu glavu ravno na njezinu već mokru vaginu. Najvažniji dio ove vježbe upravo počinje. Obožavanje mačkica uvijek je u trendu, bez obzira jeste li zrela domina ili mlada djevojka koja tek uči prednosti ženske dominacije. A da sve bude kako treba, Domina kaže: “Želim te vidjeti kako moliš za svoj orgazam. Ako si dovoljno jadan, dopustit ću ti da ejakuliraš preda mnom. Ali ne prije nego što budem zadovoljna kako jezikom obožavaš kroz moju vaginu. Zato samo nastavi, kučko!”

Please complete the required fields.
osobni kontakti, vruce dopisivanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Hej seksi, cmokić za tebe!