Nemam ništa protiv mlađih djevojaka, ali želim objasniti zašto su mi Matorke vrlo privlačne u svakom smislu. Sa gotovo 32 godine sebe još uvijek doživljavam kao mladu osobu. Međutim, vjerujem da je pravi znak mudrosti znati koliko toga ne znamo. Biti mlad ne znači da imaš sve. Mladost može biti privlačna, ali uz mladost ide i naivnost koja nije tako seksi.

Zato se divim starijim ljudima, pogotovo ženama. Mnogo je razloga zašto više muškaraca, uključujući i mene, privlače starije žene. Postoje različiti razlozi za to. Ali ovaj članak će s vama podijeliti najčešće razloge. A govorim i iz osobnog iskustva jer sam bio i sa mlađim i sa starijim ženama. Matorke plavuša

Matorke su stabilne ličnosti.

Mlađi ljudi, i muškarci i žene, nestabilni su, labilni. Mladost karakterizira osobu koja se još uvijek traži, a to su prirodne faze života. Danas bi htjeli putovati svijetom. Sutra žele veću neovisnost. A dan nakon toga više im ne treba muškarac, jer su odjednom postale feministice. To je pretjerivanje, ali shvaćate poantu. Nisu formirane kao osobe. U mladosti većina dama tek upoznaje sebe. Nemaju pojma što zapravo znači biti odrasla žena. A kamoli kakav tip muškarca žele. Njihov tip muškarca mijenja se s godišnjim dobima.

Sve su prošle, sve vidjele.

Starije žene posjeduju određenu razinu pribranosti zbog iskustva i zrelosti. Sve su to prošle i vidjele. Samosvjesne su, znaju što rade. Starija žena si ne komplicira život nepotrebnom dramom. U svojim godinama dobro shvaća što želi. Ako vas odabere, ona zna zašto.

Starije žene također su bolje komunikacijske partnerice. A to je zato što mogu crpiti iz svog izvora iskustva. Bez uvrede, ali ono o čemu većina mladih dama danas priča su tračevi o slavnima, Netflixove emisije, cipele, torbe. Međutim, starije žene vode razgovore koji su važni. Možete sjesti s njom i razgovarati o životu i pravom značenju obitelji. Za mene je to prava intima.

Matorke podižu seks na višu razinu.

Mladićima je bitno da se hvale kako su jebali, a mlade djevojke ne znaju maksimalno uživati u seksu. Starije žene se ne bave brojem partnera. Za njih je seks izgradnja veze i intimnosti s partnerom. To je vođenje ljubavi, a ne jebanje. To je spajanje dviju duša.

Naravno, mnoge Matorke su prave droljice. Mijenjaju partnere, vole mladog pastuha, uživaju. Ali to je razlika, one ZNAJU uživati. One poznaju svoje tijelo, znaju kako ugoditi muškarcu, njihovo znanje je ogromno i neprocjenjivo.

Emocionalna zrelost.

Što smo stariji, više smo stavljeni u situacije koje otkrivaju nas same. A kako ćemo se ponašati u teškim Matorke naguženavremenima ovisi o našim iskustvima s tim okolnostima. Koliko smo sposobni ukrotiti svoje emocije. To je nešto s čime se mlađe djevojke bore. Starijim ženama su, pak, poznati životni usponi i padovi. Zbog toga su u stanju zadržati hladnu glavu u teškim vremenima.

Matorke su zrele, a zrelost je lijepo gledati.

Meni je to privlačnije od fizičkog izgleda i šminke. Ne želim da se ovaj dio teksta izvlači iz konteksta. Nije mi cilj ponižavati mladiće ili djevojke. Znam da ima mladih ljudi koji su vrlo zreli, inteligentni i iskusni. Međutim, radi se o malom postotku. Ovdje mi je namjera dati svoje mišljenje, a statistika mi ide u prilog. Ne smijemo nikoga omalovažavati i ponižavati. Super su i mladi i stari… ali matorke su malo bolje 🙂

Please complete the required fields.
osobni kontakti, vruce dopisivanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Hej seksi, cmokić za tebe!