Sa svojim partnerom na daljinu možete raditi gotovo sve, čak i imati telefonski seks, ali vrući razgovori nisu svima laki. U ovom članku dijelimo savjete o tome kako voditi seksi razgovore sa svojim partnerom. Ovih 6 savjeta napalit će vašeg muškarca ili djevojku sve do trenutka kad će morati doživjeti vrhunac.

1. Dobro raspoloženje ključno je da bi vrući razgovori uspjeli.vrući razgovori teen

Da biste uspjeli u svojoj namjeri da zapalite sebe i partnera, morate podići raspoloženje. Raspoložiti se ne znači biti napaljen. To se znači pripremiti se za osjećaj užitka od onoga što namjeravate učiniti. Istovremeno trebate napraviti mentalnu bilješku kako bi i on uživao u tome. „Telefonski seks mi je bolji kad se ne trudim previše. Najbolje je kad sam već raspoložena, to jednostavno traje dulje i osjećam se puno bolje nego što sam mogla poželjeti.” Sara88.

2. Idite Polako, bez žurbe.

Uključiti partnera nije poput uključivanja prekidača. Ne možete samo započeti vrući razgovor i bum – on žudi za telefonskim seksom sa tobom. Idite polako. Predlažemo da pitate što ima na sebi. A onda mu recite što vi imate na sebi. Zatim oboje napredujete prema drugim područjima. Tijekom telefonskog seksa, o čemu ćemo kasnije govoriti, morat ćete postavljati mnogo pitanja. Postavljanje pitanja vas upoznaje s onim što radi, i obrnuto.

3. Da bi vrući razgovori uspeli – budite samouvjereni.

Morate biti sigurni u ono što radite. Istina je: samopouzdanje jako uzbuđuje i muškarce i žene, posebno kada se radi o aktivnostima kao što je sex. Ako se zbog toga osjeća čudno, trebate ga samouvjereno voditi kroz aktivnosti. Ali ne na način da se osjeća voljenim. Jeste li ikada čuli da je najbolji način da napalite muškarca da mu pružite ljubav s velikim povjerenjem? Dakle, morate biti erotski samouvjereni!

4. Vaše riječi su jako bitne.

Riječi su najvažnije ako se seksate preko telefona. Trebali biste doslovno ukrasti njegovo srce i napaliti ga svojim jezikom. Za rad na svom jeziku trebat će vam pomoć erotskih romana ili audio knjiga. Pouzdano znam da žene koje su izvrsne u telefonskom seksu čitaju puno romana ili ih barem slušaju. Usredotočite se na glagole i na pridjeve. Treba da vizualizira ono što mu govorite.

5. Pričajte mu prljavo – to je bit za vruće razgovore.vrući razgovori mlada

Pričaj prljavo s njim. Nazivajte se imenima za koja ste sigurni da ćete ga napaliti. Na primjer, možete reći: “Sviđa li ti se tvoja “drolja”?” Važno je dodati da ton glasa jako napaljuje dečke ali i djevojke. Ako je vaš glas vrlo nježan, poput šapta, uvjeravamo vas da ćete se oboje napaliti. Čak i u stvarnom životu, šaputanje, osobito kada ste blizu uha osobe, može je napaliti! Na isti način funkcionira i za telefonski seks i vrući razgovori.

6. Postavljajte mu pitanja.

Da, tijekom telefonskog seksa pitanja su važna. Pitanja mu pomažu da se osjeća kao da ste tu, prisutni. Postavite mu pitanja poput: Jesi li tvrd za mene? Što bi učinio da sam sada tamo? Voliš li kada ga cijelog primim u usta?” Znate, pitanja koja ga napaljuju. Ako želiš, možeš ga nazivati pogrdnim imenima.

Zaključak – vrući razgovori.

Budite otvoreni, napaljeni i dobro raspoloženi. Koristite prljave riječi, čitajte erotske romane i koristite sve što naučite. Virtualni seks odlična je stvar i za ljubavnike i za romantične partnere. Stoga ne propustite priliku uključiti vruće razgovore u svoj život.

Please complete the required fields.
osobni kontakti, vruce dopisivanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Hej seksi, cmokić za tebe!